Etukansi.jpg
Lohduttajani cd-levyn tilaus

Kiitos tilauksesta!

 

Rauhan tervehdys sisaret ja veljet,

 

Uutuusalbumini "Lohduttajani" ilmestyy elokuussa 2019. Levyllä on 13 uutta gospel laulua, jotka olen säveltänyt ja sanoittanut. Sovitukset on itseni lisäksi tehnyt Kyösti Roth ja Jean Benjamin Roth.

Muusikoista erityiskiitos Tero Roiniselle, jonka kitarasoolot menevät suoraan sydämeen. Myös Joni Blomeruksen laulua kuullaan kahdessa kappaleessa, joista toisen Joni on myös säveltänyt ja sanoittanut yhdessä kanssani. Levy on tehty MTV3-Studio Popilla ja sen miksaus ja masterointi on täysin Jorma Hämäläisen käsialaa.

Tulen käyttämään levyni tuoton evankeliumin eteenpäin viemiseksi, mutta levyni on oiva väline myös evankelioimiseen ja vaikka lahjaksi naapureille, ystäville ja sukulaisille. Musiikkigenre on rikasta ja sovitukseni vaihtuvat gospel flamengosta herkkään balladiin. 

Pääset kuulemaan näytteitä kappaleistani tästä linkistä: 

Levyn hinta on 15€ + postikulut.

Levyn tuotto menee evankeliumin työhön.

Tilauksen  voit tehdä  yllä olevan linkin

kautta tai puhelimitse:

p. 045 196 1534

Marika.jpg

Levyn syntyprosessista

Gospel on ollut aina osa elämääni. Olen säveltänyt, sanoittanut, sovittanut ja laulanut gospelia lapsesta asti. Kasvoin alkoholistikodissa, mutta jo pienenä laitoin käteni ristiin ja pyysin Jeesusta auttamaan kaiken sen turvattomuuden keskellä. Lohdutin itseäni usein laulamalla ja tekemällä lauluja. Laulamisella hankimme usein myös nuoremman sisareni kanssa ruokaa kotiimme, jossa ei sitä aikuisten alkoholismin seurauksena aina ollut. Minulle on kertynyt omia gospel lauluja hieman yli 400 vuosien varrella. Mitään näistä lauluista ei olisi syntynyt ilman elämänkokemuksiani ja rukousta. Elämääni on mahtunut paljon surua; mm. pikkuveljeni joutui henkirikoksen uhriksi vuonna 2004 ollessaan vain 17-vuotias ja äitini menehtyi syöpään vuonna 2010.

Elämässäni on ollut myös iloa, kiitosta ja ylistystä kärsimyksien lisäksi. Minulla on ollut tapana purkaa tunteitani, ajatuksiani ja elämänkokemuksiani laulujen tekemisen ja musiikin avulla. Uskonkin, että olen saanut Taivaan Isältä erityisen lahjan käsitellä tunteitani musiikin avulla ja huomaan useista sanoituksistani, että ne ovat oikeastaan rukouksia laulujen muodossa. Gospelissani on läsnä vahvasti selviytyminen Jumalan armon varassa ja se rakkaus, joka tulee ainoastaan Jeesukselta Kristukselta. Osa gospel lauluistani on vahvasti evankelioivia ja Jeesuksen veren sanoma on laulujeni ydintä. Olen saanut usein kuulla, että lauluni ovat sisäisesti hoitavia. Rukoukseni onkin, että musiikkini saisi lohduttaa ja muistuttaa Jumalan rakkaudesta, armosta ja totuudesta sekä kirkastaa Jeesusta Kristusta. Sairastan parantumatonta luuytimen kantasolun syöpäsairautta ja Jumalan armoa on, että olen hyvässä kunnossa ja saan palvella häntä lahjoillani. Raamatusta luen usein Jesaja 40:31, joka kuuluu näin:

Mutta ne, jotka Herraa odottavat saavat uuden voiman. He kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.

Taivaan Isän siunausta, suojelusta ja varjelusta jokaiselle.

Marika Blomerus